Nye forstærkere i Aalborg Kongres & Kultur Center

Oprettet d.

Nye forstærkere i Aalborg Kongres & Kultur Center

 

 

Aalborg Kongres & Kultur Center har opgraderet deres lydanlæg med nye forstærker. Læs her hvad deres lydteknikere Søren Hansen og Torben Laursen udtaler:

 

Vi har to Alcons PA-systemer. Et anlæg i Aalborghallen primært med LR16 og LR16B kasser, og et mindre anlæg i Europahallen med LR14 og LR14B kasser. De har været drevet af ALC4 forstærkere med indstikskort, men de havde efterhånden nået en alder hvor de skulle udskiftes.

 

Vi har løbende skiftet fra analoge til digitale systemer, så da det blev muligt med Alcons Sensinel 10 forstærker, at køre rent digitalt fra mixer til forstærker, valgt vi at få skiftet alle vores forstærkere.

 

Vi har nu flyttet hele styringen af højttaler systemerne  over i Sentinel 10 forstærkerne, og kan styre det  hele via ALControl, hvilket har givet et ganske hørbart resultat, som vi er rigtig glade for.

 

Ud over dette er Aalborg Kongres & Kultur Center Danmarks første certificerede bæredygtige eventsted, og i den forbindelse er det glædeligt, at vi næsten har halveret strømforbruget i forhold til de gamle forstærkere.