2 NYE PEDALER!

Oprettet d.

2 NYE PEDALER!

Som altid, er der stor interesse for nyheder fra Source Audio, og Ultra Wave er ingen undtagelse. Der er bygget videre på teknologien fra SAs Multiband distortions , og her får du pedaler med både drive, compressor, noisegate og LFO funktioner.

Umiddelbart ligner de en almindelig pedal, men under kølerhjelmen, ligger tusindevis af features, som kan blandes på alle mulige måder. Multiband ideen betyder, at du kan opdele frekvensområdet i op til 10 frekvenserbånd, og selv vælge hvor du vil sætte ind med kompression, drive osv. Det giver nogle fantastiske muligheder for at skabe personlige og spændende lyde. 44 forskellige drive typer, lige fra Fizz til rørsimuleringer, kompressor/limiter i studiekvalitet, samt modulations sektion, med vilde features. Som alle Series One pedaler, er pedalerne i True Stereo, med to ind/2ud, og du kan gå skridtet videre og mixe serielt, parallelt eller sende to forskellige effekter ud i to forskellige outputs. To guitarister/bassister kan endda dele én pedal.

Hver af de fire knapper kan assignes til netop de parametre du har brug for live, og for hvert preset. Læg dertil muligheden for at editere via telefon eller computer, dele presets med folk fra hele verden, osv. Det er vildt!

 

 

Læs mere her