Source Audio præsenterer igen en STÆRK NYHED!

Oprettet d.

Source Audio præsenterer igen en STÆRK NYHED!

Markedets absolut bedste bud på en compressorpedal, nemlig ATLAS compressoren, som dybest set slutter din søgen efter den rigtige compressor – for de er alle her!
Lige fra Dan Armstrongs legendariske Orange Squeeze Box (Steely Dan, Mark Knopfler, m.m.) eller Diamond compressorpedalen, som ikke længere laves, til studiecomps som LA2A og 1176.
Som i alle One Series pedalerne fra Source Audio, er dette en Dual Engine pedal, hvilket betyder to komplet uafhængige compressorer, som kan bruges individuelt i Parallel, i Serie, eller som multiband med forskellig compression i top/bund. Og selvfølgelig True Stereo, som kan mixes internt.
Til scenebrug har du 6 onboard presets, som ovenikøbet kan switches til bassguitar mode for den perfekte bass compressor. Og går du dybere med Source Audios Neuro App, som du kan downloade gratis til din telefon eller computer, får du 128 presets, og alle de parametre du kan drømme om.
Udover de mange compressorer, får du selvfølgelig en EQ, samt Noise Gate.
Igen er kvaliteten så høj, at du kan anvende ATLAS i studiet, eller som Insert effekt i din livepult, hvis du mangler en god compressor til leadvokal, bas, guitar, trommer, osv.

 

Læs mere her