Genzler præsenterer 4 ON THE FLOOR™ Classic Bass Overdrive

Oprettet d.

Genzler præsenterer 4 ON THE FLOOR™ Classic Bass Overdrive

Genzler præsenterer 4 On The Floor, en ny basdrive, som stort set dækker hele spektret, fra preampfunktion til hårdtpumpet Metaldrive, og alt derimellem.
Med fire forskellige typer, kan du bruge 4OTFL til at ”fede” dit signal op, skabe rørlignende overdrive, solo distortion, eller Fuzzy Metaldrive. Du har hele spektret med masser af gain, og et kredsløb som leverer en overbevisende rør emulering, med sprøde overtoner og masser af kompression.
Uagtet om du laver alsidige studiejobs, spiller tung blues, eller Metal, er der masser af muligheder for at skabe den perfekte basdrive.
En afgørende detalje er Hi Pass/Lo Pass filtrene på pedalen, som gør det muligt at skære i drive frekvenserne. Ved hjælp af både Clean og Drive volumen, kan du mixe Clean og Drive signalet, og du kan bruge filtrene til at skære i Drive frekvenserne, så du undgår en mudret bund, eller skarpe fuzz lyde i diskanthornet – mulighederne er mange, og meget brugbare i det virkelige liv.
Som i alle Genzler produkter, er der ikke sparet på hverken innovation eller komponenter, og du får et gedigent produkt, som holder i mange år, designet og produceret af de bedste folk i branchen.
Jeff Genzler har samarbejdet med sin tidligere ingeniør, Andy Field, som oprindelig var en del af Genz Benz holdet, indtil dette blev solgt til Fender. Andy Field har siden været ansvarlig for at udvikle Mesa Boogies bas forstærkere, bl.a. den populære Subway serie. Men sammen med Jeff Genzler og Genzlers egen udvikler, Scott Andres, er der taget hul på nye spændende pedalprodukter. ”It’s like getting the band together again” siger Andy Field.
 

Beskrivelse af de fire “Gear”:

1st GEAR: Minder om en rørforstærkers clean channel med sine naturlige overtoner med en smule overdrive på toppen, når du presser den hårdt. Denne setting kan du faktisk bruge det meste af tiden.

2nd GEAR: Giver dig en komprimeret og harmonisk overdrive, og naturtro ”clipping”. Ganske som en god rørforstærker, med fine overtoner og varme, og selvfølgelig mere drive end i ”første gear”

3rd GEAR: En mere aggressiv distortion/overdrive med kant, og kompression. Velegnet til tung rock og blues, eller bare til dig som mangle en bass leadlyd med pondus.

4th GEAR: Den klart mest Fuzzagtige drive, med masser af gain, sprøde overtoner og kompression til Metalbassisten.

 

Læs mere her