Montarbo L-206

Oprettet d.

Montarbo L-206

Montarbo L-206 er en batteridrevet alt i èn højttaler/mixer. Du kan selvfølgelig også tilslutte 220V, og L-206 byder på mange gode features. Den er eksempelvis "voices" til tre forskellige formål: Monitor, Guitar, Speak. Hver af disse indstilinger har sin egen EQ, tilpasset til formålet, og det betyder at den kan bruges som "almindelig" højttaler, monitor eller f.eks. i forbindelse med guitarboards som Line6/Helix, osv.

Brug den på stativ, eller som desktop og er du på gaden, holder det indbygget batteri dig kørende i op til 4 timer på èn opladning. Den indbyggede mixer har to XLR/jack kanaler med separate kontroller og indbygget reverb. Sidste kanal har Mini jack input, samt Bluetooth, så du kan afspille musik fra iPhone, m.m. Bluetooth kan både køre mono og stereo, så du kan tilslutte endnu en højttaler.

L-206 er en fantastisk kompakt løsning til gademusikanten, guitarristen, mødelokalet, AV præsentationen, hotellet, musiklokalet, osv. En fiks og kompakt Audio værktøjskasse på 150w, bestykket med en 6,5" woofer, samt fem stk 2,5" HF drivere. Hele herligheden vejer kun 7,5 kg.

 

Læs mere her