Genzler KINETIX 800 forstærker

Oprettet d.

Genzler KINETIX 800 forstærker

Genzler har endelig introduceret den nye KINETIX800 forstærker, en hybrid basforstærker, bestående af en fuld rør preamp, samt et klasse D udgangstrin. KINETIX800 kommer med en rigtig rørpreamp, med 3 stk 12AX7 rør, og har været undervejs I et par år.

Og hvordan adskiller den sig så, fra de mange forstærkere, som allerede findes på markedet?

Først og fremmest er der ikke blot tale om et enkelt rør, som man ser i mange forstærkerdesigns. Men måden de tre rør drives på betyder en verden til forskel. Hele rørsektionen kører med en 300v spænding, hvilket resulterer i en helt anden respons og dynamik, end man er vant til. KINETIX800 er så varm, levende, og Old School som det kan lade sig gøre, og leverer for første gang, den helt rigtige fornemmelse af rørforstærker, i en Klasse D forstærker.

Rør #1 driver gain/input kredsløbet. Og som følge deraf, er dit Direct Out/XLR også rørdrevet, da signalet til mixer hentes fra inputkredsen. Rør #2 & #3 driver forstærkerens 5 bånds EQ

Udover rør preampen, har Genzler tilføjet en Lean/Fat/Thick switch, som interagerer med udgangsforstærkeren, og simulerer hvordan udgangstrinnet i en rørforstærker reagerer i forskellige scenarier.

Hvis du indimellem har savnet den gamle Hiwatt, Marshall, Fender, eller Ampeg forstærker, har Genzler fat i det helt rigtige, med KINETIX800. Og hele pakken vejer kun 3,3Kg.

Som alle øvrige Genzler forstærkere, arbejder KINETIX800 ned til 2.67Ohm, og trækker altså let 3 stk 8 ohms kabinetter, eller 8 + 4ohm. Og der er masser af hestekræfter, uanset hvilket job du spiller.

 

 

 

 

Læs mere her